Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Δελτίο Τύπου της Ν.Ε του Πασόκ στη Σάμο ...για μια τούρτα


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάμος 10/10/2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου έχει αποδείξει κατά επανάληψη στον 1,5 χρόνο που έχει συνολικά την πολιτική ευθύνη της λειτουργίας και της έκφρασης του ΠΑΣΟΚ σε όλο το νησί, ότι προάγει μέσα από τις δράσεις της την ουσία και το περιεχόμενο της πολιτικής μας πρότασης, μένοντας μακριά από δευτερεύουσες αντιθέσεις , ατομικές στάσεις και συμπεριφορές. Έχει αποδείξει ότι διακρίνεται για τη σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια και το ήθος της σαν όργανο, στοιχεία ενδογενή στη συνολική της πολιτική λειτουργία.
Το υπερεκτιμημένο σκόπιμα ίσως περιστατικό που έγινε στα γραφεία της Ν.Ε , την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς ασχολούμασταν με την συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων, και που με φωτογραφία φιλοξενήθηκε σε δύο διαδικτυακά μπλοκ της Σάμου δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γράφονται σε κάποιες εφημερίδες και λέγονται αυτές τις ημέρες σε μερικά τοπικά ραδιόφωνα.
Ένα δώρο με εξώφυλλο που στη συνέχεια αφαιρέθηκε, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, συκοφάντησης των στελεχών μας και με μία ατυχή ευτυχώς προσπάθεια γενίκευσης. Λυπούμαστε και δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε μακριά από αντιλήψεις και πρακτικές χουλιγκανισμού, και στάσεων κερκίδας, που δεν προάγουν τον πολιτικό μας πολιτισμό.
Η οργάνωση και το κόμμα μας κρίνονται καθημερινά, όπως και κρίθηκαν στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, από τις μάχες που δίνουμε για την βελτίωση της ζωής μας, για την ανάπτυξη της χώρας και την προκοπή του τόπου μας.
Τώρα πάμε , πάμε μαζί μπροστά, με πρωθυπουργό της χώρας τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλάζουμε σελίδα, οικοδομούμε την νέα Ελλάδα των αρχών και των οραμάτων μας.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου

Ο Γραμματέας
ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: