Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

Σχόλια Πέτρου Γρύλλου για την υπόθεση "Γάγγου"

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΛΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΓΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΥΕΥΝΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΝ Η ΔΙΑΝΟΙΓΕΙΣΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΣ .

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ .

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΤΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΥΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΘΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ .

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ - ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΜΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΩΝΣΤΩΝ Η ΣΩΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ .

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΣΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΤΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ .

Π Μ Γ

=====================================================

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΓΑΓΚΟΥ . ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΙΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ .

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΛΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ- ΤΟΤΕ - ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΔΗΜ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ .

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ . ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΩΣ ΔΙΑΝΟΙΓΗΣΗΣ ΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΛΑΖ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΙΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΣ .

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΣΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΩΤΩ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΠΟΠΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΜΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗΣ ΠΛΑΖ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ - ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΡΟΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ Η ΟΠΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΧΕΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΤΩΘΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Κ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ Η ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΘΡΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Η ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥ ΓΑΓΓΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΣΚΟΝΗ ΚΛΠ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΣΤΕ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Γ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ .


ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ .

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΡΩΤΩ .


ΠΕΤΡΟΣ Μ ΓΡΥΛΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: