Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΝΟΔΕ Σάμου ανακοίνωση...

Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου έδωσε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα. Έναν αγώνα που στόχο δεν είχε να παραπλανήσει τους πολίτες αλλά να τους πει την αλήθεια για όσα έρχονται. Με ένα υπεύθυνο και αξιόπιστο πρόγραμμα που δεν αναλώθηκε σε υποσχέσεις αλλά αντιμετώπιζε την πραγματικότητα και το αύριο της χώρας με σοβαρότητα και ισχυρό αίσθημα ευθύνης.
Η ετυμηγορία των πολιτών είναι απολύτως σεβαστή. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει, στην διάρκεια της ιστορίας της, πολλές μάχες. Έχει γευτεί ήττες και νίκες. Γνωρίζει να σέβεται την απόφαση των πολιτών και να κάνει την αυτοκριτική της όταν χρειάζεται. Σε ένα μήνα από τώρα, στο συνέδριο του κόμματος θα μπορέσουμε να κάνουμε την πολιτική αποτίμηση του αποτελέσματος και να συζητήσουμε για το μέλλον. Η επόμενη ημέρα των εκλογών μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να ασκήσουμε μια αξιόπιστη αντιπολίτευση που δεν θα αναλώνεται σε στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις αλλά θα έχει σαν επίκεντρό της το καλό των πολιτών και της χώρας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Σαμιώτες, Ικαριώτες και Φουρνιώτες που μας στήριξαν για άλλη μια φορά σε αυτές τις εκλογές. Επίσης τους ετεροδημότες που, όπου και αν ζουν, διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τα νησιά μας και αγωνιούν για το μέλλον τους. Τέλος τα στελέχη του κόμματος που με αυταπάρνηση εργάστηκαν σκληρά. Ακόμη όμως και τους πολίτες που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η επόμενη μέρα των εκλογών δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει κομματικά σύνορα. Η φωνή τους θα εισακουστεί όπως και η φωνή κάθε πολίτη του Νομού μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: