Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ-28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Χ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

Αθήνα, 28 Οκτωβρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στους Φούρνους Κορσεών ο Βουλευτής Σάμου κ. Βαρδίκος,
για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Κοντά στους κατοίκους των Φούρνων, επέλεξε ο νεοεκλεγής Βουλευτής του Νομού μας κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος να παρευρεθεί για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ο κ. Βαρδίκος έφτασε στο νησί το πρωί της Τετάρτης, 28 Οκτωβρίου 2009, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Παρακολούθησε, παρουσία και του Δημάρχου Φούρνων Κορσεών κ. Ιωάννη Μαρούση, εκπροσώπων της Αστυνομίας και του Στρατού αλλά και πλήθους κόσμου, τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον, στην πλατεία της πόλης και η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια, ο κ. Βουλευτής παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στον παραλιακό δρόμο του νησιού.
Μετά το πέρας των καθιερωμένων εκδηλώσεων, ο Βουλευτής κ. Βαρδίκος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, καθώς είναι ο πρώτος Βουλευτής Σάμου που παρευρίσκεται στους Φούρνους για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Από τους Φούρνους, ο κ. Βαρδίκος, πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Η ανάμνηση μιας Εθνικής Επετείου είναι πιο έντονη σε εθνικά ευαίσθητους χώρους, όπως είναι οι Φούρνοι. Γι’ αυτό επέλεξα να περάσω τη σημερινή ημέρα με τους συμπατριώτες μου Φουρνιώτες».

Κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στον παραλιακό δρόμο των Φούρνων, με τον Δήμαρχο Φούρνων κ. Μαρούση και τον Αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη.

Κατά την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στην πλατεία της πόλης.

Ο Βουλευτής κ. Βαρδίκος με τον Δήμαρχο των Φούρνων κ. Μαρούση, εξερχόμενοι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης, στην πλατεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: