Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Έρχεται νέος διαγωνισμός για τις άγονες αεροπορικές γραμμές

Με τους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών που συμμετείχαν στον τελευταίο διαγωνισμό για την κάλυψη της δημόσιας υπηρεσίας (δρομολόγια 24 άγονων γραμμών), συναντήθηκαν ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και ο αρμόδιος υφυπουργός για τις Μεταφορές, Νίκος Σηφουνάκης.
Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκαν οι απόψεις των εκπροσώπων των επτά εταιρειών επί των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στον ακυρωθέντα διαγωνισμό.
Για το θέμα των 24 άγονων γραμμών, θα προκηρυχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα νέος διαγωνισμός, ο οποίος θα είναι και αυτός μειοδοτικός με κύριο κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει προσφορές για 1 έως 24 γραμμές και κάθε προσφορά θα είναι αυστηρά και μόνο για μία μεμονωμένη γραμμή.
Ο προϋπολογισμός είναι 35 εκατομμύρια ευρώ.
Στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαν εκφράσει ενδιαφέρον οι Olympic Air, Aegean Airlines, Astra Airlines, Athens Airways, Hellas Jet, Sky Express, καθώς και η ρουμανική Carpat Air.
Τα συγκεκριμένα άγονα δρομολόγια εκτελούν σήμερα οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στα 34 περιφερειακά αεροδρόμια, θα προκηρυχθεί μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

πηγή: Ζουγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: