Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Την άλλη εβδομάδα ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η λύση στο πρόβλημα των άγονων γραμμών στις αεροπορικές μεταφορές, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας.
Όπως διευκρινίστηκε κατά την πρώτη ενημέρωση των συντακτών, σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν τίθεται θέμα μοριοδότησης για τα νέα αεροσκάφη, τα οποία όμως θα πρέπει να είναι αξιόπλοα, ασφαλή, νηολογημένα στην Ελλάδα και να έχουν πάρει άδεια πτήσεων από τις ελληνικές Αρχές.
Διευκρινίστηκε ότι η νέα κυβέρνηση έθεσε θέμα παλαιότητας των αεροσκαφών, αλλά η απάντηση που δόθηκε από την ΕΕ ήταν αρνητική, με την επισήμανση ότι θα εφαρμοστεί αυστηρά ο υπάρχων κανονισμός.
Παράλληλα, μέχρι τις 23 του μηνός θα γίνει ο διαγωνισμός για την επίγεια εξυπηρέτηση των περιφερειακών αεροδρομίων. Η σκέψη που υπάρχει είναι ο διαγωνισμός να αφορά κάθε αεροδρόμιο χωριστά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ομαδοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: