Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

«Οι εργασίες του Μεσογειακού Ινστιτούτου Κινηματογράφου στο Πυθαγόρειο 11-18/10-09»

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου ανακοινώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος του φετινού εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου και ανάπτυξης κινηματογραφικού σχεδίου του Μεσογειακού Ινστιτούτου Κινηματογράφου (ΜΙΚ) θα διεξαχθεί στο Πυθαγόρειο από 11 έως 18 Οκτωβρίου 2009 στους χώρους του ξενοδοχείου Δόρυσσα με την υποστήριξη του Πνευματικού Ιδρύματος « Νικόλαος Δημητρίου».
Στο εργαστήριο συμμετέχουν 40 κινηματογραφιστές (σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και παραγωγοί) από 11 ευρωπαϊκές χώρες. Όπως κάθε χρόνο, αυτή η δυναμική ομάδα των ευρωπαίων κινηματογραφιστών εκπροσωπεί ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών τάσεων και κινηματογραφικών απόψεων, δίνοντας στο πρόγραμμα μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία και μια εξέχουσα θέση στο χώρο της ευρωπαϊκής σεναριογραφίας και παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.
Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου υποστηρίζεται από το πρόγραμμα MEDIA της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την ΕΡΤ. Συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , τις Νομαρχίες Δωδεκανήσου και Σάμου και το Δήμο Νισύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: