Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Yπάρχει κάποιος να τους σταματήσει;

http://www.youtube.com/watch?v=v_s5e2Tkf9w
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει το μεσημέρι σχετικά με το αποκαλυπτικό βίντεο που θα σας προβάλαμε το θέμα έχει ως εξής:
Πολλές καταγγελίες έχουμε δεχτεί εδώ και πολλές ημέρες σχετικά με αυτό το απίστευτο γεγονός της "επιδρομής" δεκάδων πιτσιρίκων την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο Βαθέος.
Οι 40 με 50 οδηγοί δίκυκλων μηχανών μαζεύτηκαν στο ύψος περίπου του Λιμεναρχείου και με τις κομμένες εξατμίσεις τους (οι περισσότεροι) ξεκίνησαν να διανύουν για πολλά λεπτά της ώρας όλη την παραλιακή οδό μαρσάρωντας επιδεικτικά, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή, ξεσηκώνοντας όλους τους κατοίκους της πόλης, αλλά και όλους τους τουρίστες που διέμεναν στα ξενοδοχεία της περιοχής και τους πελάτες των καταστημάτων!!!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ενώ το έκαναν αυτό για πολύ ώρα, ΟΥΤΕ η αστυνομία επενέβη, αλλά και ΟΥΤΕ οι άνδρες του Λιμεναρχείου που τους έβλεπαν απαθείς!!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαν και το θράσος να τραβήξουν ένα μέρος της βόλτας τους σε βίντεο και να το αναρτήσουν, στο Ίντερνετ!
Παρακολουθήστε το βίντεο και θα τα διαπιστώσετε όλα.

Δυστυχώς σε αυτό το βίντεο διακρίναμε ακόμα και οδηγό ενός καταστήματος που κάνει DELIVERY που είχε παρατήσει την δουλειά του και συμμετείχε σε αυτό το τρελό κομβόι!

ΌΛΟΙ όσοι μας κατήγγειλαν το γεγονός, λένε πως αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά και ενώ παίρνουν τηλέφωνα στην αστυνομία, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτε!!!
Περιμένουμε την αντίδραση των αρμοδίων αρχών...

http://www.youtube.com/watch?v=v_s5e2Tkf9w

Δεν υπάρχουν σχόλια: