Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Γιουσουφάκια πάντως δεν είμαστε...

Ξεκινώντας αυτό το άρθρο να πούμε πάνω απ' όλα, ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και έχουμε την υποχρέωση να τις προβάλουμε όσο αντίθετες ή επικριτικές και αν είναι, ακόμα και σε εμάς τους ίδιους.
Φανταζόμαστε βέβαια πως και οι δικές μας απόψεις χρήζουν της ίδιας αντιμετώπισης και από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και φυσικά κάνοντας τις κρίσεις του, χωρίς χαρακτηρισμούς, ένθεν και ένθεν, πιστεύοντας τελικά πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Τώρα....να πούμε πως εμείς είμαστε από αυτούς που προσπαθούμε ΠΑΝΤΑ, (και μέσα από διάφορα γεγονότα που διαδραματίζονται), να διακρίνουμε πάνω απ' όλα τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν, μα ακόμα περισσότερο, κοιτάμε να διακρίνουμε τους λόγους και τις σκοπιμότητες.

Στην περίπτωση αυτών των περιβόητων "αδελφοποιήσεων" αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ποιες είναι οι σκοπιμότητες!
Ιδιαίτερα αν πρόκειται για αδελφοποιήσεις με χώρες που αμφισβητούν ΕΥΘΕΩΣ την εθνική μας κυριαρχία, (σχεδόν καθημερινά) κάνουν πολιτική επεκτατισμού και φυσικά μας ρίχνουν στην παγίδα, εκμεταλλευόμενοι τα αγαθά μας κίνητρα και την πραότητα που θέλουμε να "διαφημίσουμε", να κάνουν αυτοί την δουλειά τους!

Δηλαδή με λίγα λόγια (για να μην είμαστε και κουραστικοί) δεν γνωρίζουν αυτοί που παίρνουν αυτές τις πρωτοβουλίες να μας κάνουν¨"αδέλφια" με τους δίπλα, ότι ο απλός λαουτζίκος το έχει κάνει ήδη αυτό;
Δεν γνωρίζουν ότι πολλοί Τούρκοι και Έλληνες (απλοί πολίτες) έχουν αναπτύξει πολλές δεκαετίες τώρα απίστευτα γερούς δεσμούς φιλίας;
Περιμένουμε δηλαδή την κάθε Αυτοδιοίκηση να πάρει πρωτοβουλίες τέτοιες;
Γιατί;

Για να λέμε ότι είμαστε φίλοι;

Μα είμαστε φίλοι. Δεν χρειάζεται να μας κάνετε εσείς κάνοντας τεράστιους μπουφέδες με πανυγηρτζίδικα και με οριεντάλ καταστάσεις που τα διοργανώνετε με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά!

Και στο κάτω κάτω όταν ακούμε το πολεμικό αεροπλάνο να περνά πάνω από την σκεπή του σπιτιού μας και δίπλα από το παράθυρο του σκάφους της Ολυμπιακής (συνοδεύοντάς μας στο ταξίδι μας ) τι θέλετε δηλαδή να κάνουμε τα γιουσουφάκια;

ΟΧΙ

Εμείς έχουμε εθνική αξιοπρέπεια και δεν θέλουμε να την χάσουμε.

Υ.Γ. Πιστεύουμε πως είναι σεβαστή και η δική μας άποψη.....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA PAEI O KARLAS NA DEI OREA THEA STI MIKALI. ME TOYS ALITES EBALAN K SHMEA
Π.Δ.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδια βαλανε τουρκικη σημαια;

Ανώνυμος είπε...

MIA TERASTIA OI ALITES
Π.Δ.

Ανώνυμος είπε...

paei o karlas me to petrouska stin tourkia na kanoun eksoteriki politiki gia na kremane afova simaies oi tourkoi.
Me ta dika mas lefta trone kai pinoune.
Lamogia politikoi, syllogoi, dimosiografoi kai tsampatzides.
Me ta lefta mas rerererererereeeeeee!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Κ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟ
ΟΥΣΣΤΤ

Ανώνυμος είπε...

Ας δει ο Σαμιακός λαός τι ψηφίζει. Προδότες κ καρπαζοεισπράκτορες! Γι'αυτό δεν πήγα από εκεί. Γιατί δεν το άντεχα! Οι σύγχρονοι Πάγκαλοι έγιναν ο Πετρούσκας με τον Κάρλα και τα άλλα παιδάκια που είναι αμόρφωτα (βλ. Κοχλιός κ.α.).
Κρίμα λυπάμαι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

"ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ"