Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΜΟΥ










Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ........ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Τέσσερις (4) αστυνομικοί (ΚΑΛΑΤΖΗΣ Δημήτρης, ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ΝΤΡΟΛΙΑΣ Ρήγας και ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Θωμάς), μέλη της Τοπικής Διοίκησης Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – I.P.A., δραστηριοποιούνται εθελοντικά τα τελευταία χρόνια (οι 2 εξ αυτών είναι και από τα ιδρυτικά μέλη το 1998) στο Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Ε.Ο.Δ., η οποία είναι η μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση έρευνας και διάσωσης στην Ελλάδα.
Είναι πιστοποιημένη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ορεινής Διάσωσης, την Διεθνή Ομοσπονδία Διασωστικών Σκύλων και τέλος τον Διεθνή Οργανισμό INSARAG των Ηνωμένων Εθνών – Ο.Η.Ε., καθιστώντας την ως τη μόνη διεθνή διασωστική οργάνωση στην Ελλάδα.
Τα μέλη έχουν πάρει μέρος σε όλες τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον νομό της Σάμου με επιτυχία ενώ παίρνουν μέρος σε ασκήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αποσπώντας ιδιαίτερα ευμενή σχόλια από τους κατοίκους και τα Μ.Μ.Ε., του νομού της Σάμου.
Παρακολουθώντας τις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητες της Ομάδας και φωτογραφίζοντας με τον φακό τις δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές των διασωστών – αστυνομικών, αναδεικνύεται η άλλη – ανθρώπινη πλευρά του αστυνομικού - ο οποίος θυσιάζει τον ελεύθερο χρόνο του, την παρουσία στην οικογένειά του αλλά και κινδυνεύοντας πολλές φορές, έχοντας σαν μόνο σκοπό την παροχή βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ είναι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Τ. Δ. Σάμου – Ι. Ρ. Α.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

SIGXARITIRIASTOUS ASTINOMIKOUS POU PANTA VRISKONTE DIPLA STOUS POLITES. AUTA TA PAIDIA KAI ALLA GIATI DEN TA PROSEKSAN OI ARXONTES NA TA TIMISOUN;;;MIPOS PREPI NA TO KANOUN TORA ESTO KAI KATHISTERIMENA;ISOS TA XRISTOUGENA SE KAMIA KOPI PITAS.