Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στο μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας αυτή είναι η κατάσταση!



Επειδή έχει ακουστεί πολλές φορές η άποψη πως είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να φύγει το Λιμάνι στο Βαθύ και να μεταφερθεί απέναντι στο Μαλαγάρι, αλλά και η άποψη πως χωρίς χερσαίες εγκαταστάσεις στο Μαλαγάρι δεν μπορεί να γίνει μεταφορά, αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένα δεδομένο που μπορεί να κρατηθεί σαν στοιχείο αλλά και σαν παράδειγμα.
Δείτε στις φωτογραφίες αυτές που πάρθηκαν πριν από 3 ημέρες στο Λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πύλη Ε2 όπου αναχωρεί το Πλοίο "Νήσος Μύκονος", ποια είναι οι κατάσταση που επικρατεί εκεί.
Φαντάροι αλλά και επιβάτες που κάθονται πάνω στα σακίδια τους ή όρθιοι περιμένοντας να αναχωρήσουν για την Ικαρία και για την Σάμο.
Χερσαίες εγκαταστάσεις ΠΟΥΘΕΝΑ!
Φανταστείτε να είχε κρύο ή καύσωνα που θα περίμεναν!
Αφήστε που δεν έχει και ταμπέλες που να σε κατευθύνουν πως θα πας στην κατάλληλη πύλη και να αναχωρήσεις για Σάμο & Ικαρία!
Κατάσταση δεδομένη εδώ και κάποια χρόνια στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Χωρίς ούτε καν μια καντίνα ή ένα κοντέινερ να κάθεται ο κόσμος για να προστατευθεί από τις καιρικές συνθήκες!

Άρα μήπως πρέπει να επανεξετάσουμε την μεταφορά του Λιμανιού στο Μαλαγάρι εφόσον δεν έχουν δημιουργηθεί χερσαίες αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις;

Άρα μήπως γι' αυτό τον λόγο ήταν τόσο ισχνή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βαθέος;

Άρα μήπως αν γίνει μεταφορά ΤΩΡΑ απέναντι, δημιουργήσει μια πάγια κατάσταση που δεν θα έχει καμία μεταβολή αργότερα;

Για δείτε τι γίνεται στον Πειραιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: