Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μας εμπαίζουν κανονικά οι Τούρκοι – «Δεν παρενοχλήθηκε πολιτικό αεροσκάφος», λένε…

Και ο εμπαιγμός από τη μεριά της Τουρκίας συνεχίζεται κανονικά. Κάτι σαν τη ρήση «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι». Καμία παρενόχληση ελληνικού πολιτικού αεροσκάφους δεν έγινε από τουρκικά μαχητικά F-16 λέει το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Το καλύτερο όμως βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης: «….οι ισχυρισμοί αυτοί δεν συνάδουν με την κοινή βούλησή μας για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών..»!!! Δίκιο έχουν οι άνθρωποι. Για αυτό τελικά πετούν τα τουρκικά μαχητικά στα 500 ή 300 μέτρα πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Για αυτό και κάνουν εικονικούς βομβαρδισμούς στους Φούρνους. Για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τούρκων πιλότων και κατοίκων. Αφού άλλωστε εξαιτίας του εξωφρενικά χαμηλού ύψους που πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά ο ένας μπορεί καθαρά να δει τον άλλον. Σταθερή και διαχρονική η πολιτική πάντως του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Σιωπή και υπομονή μέχρι παρεξηγήσεως….


πηγή: newsblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: