Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ...


Φήμες κυκλοφορούν εδώ και μερικές ώρες πως η εταιρία GA Ferries του Γεράσιμου Αγούδημου κήρυξε πτώχευση.
Για τα 8 πλοία του εφοπλιστή ισχύουν συντηρητικές και αναγκαστικές κατασχέσεις για οφειλές που ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια ευρώ, σε εταιρίες πετρελαιοειδών, επισκευών και τον ΟΛΠ.
Και μπορεί ο κ. Αγούδημος να έβγαλε τα λεφτά του από τα καλοκαιρινά δρομολόγια και να ετοιμάζεται να... σαλπάρει, όμως έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους του. Συγκεκριμένα: Στους περίπου 50 υπαλλήλους των γραφείων του, έχει να καταβάλει μισθούς από τον περασμένο Ιούνιο, 8 τους έχει θέσει σε διαθεσιμότητα ενώ άλλοι 3 συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας. Περίπου 500 ναυτικοί είναι απλήρωτοι. Άλλοι 2 και άλλοι 3 μηνες. Το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, το ίδιο και το υπουργείο εργασίας που κινούνται σε ρυθμούς ... ψηφοθηρικούς και ΜΟΝΟ.

Που να ασχοληθούν τώρα με τους εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο. Οι πειρατικοί θα σας μεταδίδουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες και θα απαιτήσουσε από τους αρμόδιους να τηρήσουν τη νομιμότητα όσον αφορά στις υποχρεώσεις του εφοπλιστή να αποπληρώσει και να αποζημιώσει κάθε εργαζόμενο.
Νεότερα σε λίγο...

Χάρης Μπόλκας

πηγή: http://peiratikoreportaz.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΟΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΑΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ 17 ΩΡΕΣ.ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.