Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τελικά αυτό ήταν ΕΚΔΡΟΜΗ...


ΣΤΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΕΣ...ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!


Τελικά θέλοντας να δούμε επί της ουσίας το θέμα των 3ήμερων εκδηλώσεων στα πλαίσια του 2ου φεστιβάλ Ελληνοτουρκικής φιλίας ανάμεσα στην Σάμο και το Κουσάντασι, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως αυτές οι εκδηλώσεις ήταν ένα πολύ καλό 3ήμερο αναψυχής για πολλούς πολιτικούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και για πολλούς ΑΣΧΕΤΟΥΣ που βρέθηκαν στο Κουσάντασι.

Κάθε καρυδιάς καρύδι ΕΦΑΓΕ τον περίδρομο, πήγε ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ εκεί, αλλά είχε και την ευκαιρία πάνω απ' όλα (αν κατάλαβε) να δει την απόλυτη ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που είχε στήσει το βαθύ τουρκικό κράτος, δημιουργώντας ωραία EVENTS που τα χρησιμοποιεί στα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα για επικοινωνιακούς λόγους.

Το κακό είναι πως σε αυτό θέατρο συμμετείχαν ως κομπάρσοι αφελείς τοπικοί πολιτικοί παράγοντες που ΝΟΜΙΖΑΝ πως οι φίλοι Τούρκοι, είναι τόσο "αμόρφωτοι", που έπεσαν στην δικιά μας παγίδα και έγιναν φιλοειρηνιστές!

Κούνια που μας κούναγε που λέει και ο απλός λαουτζίκος!

Πως είναι δυνατόν ολόκληρη υποτίθεται Τοπική Αυτοδιοίκηση (σε επίπεδο Νομαρχίας & Δήμου) να πήγε απέναντι, χωρίς να έχει επίσημο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ, που σημαίνει πως οι Τούρκοι έκαναν & είπαν αυτό που ήθελαν, αλλά και πως είναι δυνατόν να πήγαν απέναντι χωρίς επίσημο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ με το παράλογο φαινόμενο να είναι στην αποστολή 4 δημοσιογράφοι (ο ένας μάλιστα είναι και εκπρόσωπος του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ - ΕΡΤ) αφού τους "απέκλεισαν" στο ξενοδοχείο που διέμεναν με την δικαιολογία ότι τους ξέχασαν!!!και να μην είναι στις πιο ουσιώδεις (υποτίθεται) επαφές που έγιναν την Κυριακή το πρωί και από την άλλη να υπάρχουν 15 Τούρκοι δημοσιογράφοι, οπερατέρ και φωτογράφοι!!!

Ούτε μία ελληνική δημοσιογραφική κάλυψη!!!


Αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει η Νομαρχία ή ο Δήμος Βαθέος;


Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθούμε υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες συμμετοχές που πλήρωσαν από την τσέπη τους για να βρεθούν στα απέναντι παράλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: