Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Που πήγαν τα 5500 €;;;;;







Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης λέει ότι τα έδωσε τα χρήματα ο Δήμαρχος λέει δεν τα έλαβε ποτέ,άντε να βρεις την άκρη Ελλάς το μεγαλείο σου
Στις 29 Ιανουαρίου 2009 κάναμε την παρακάτω ανάρτηση που αφορούσε τα χρήματα που έδωσε η ΕΤΑ για το ΞΕΝΙΑ της Σάμου.Οπως διαπιστώνουμε δόθηκαν 5,500 ευρώ .
Έχουν κάτι να μας πουν οι ειδικοί επί του θέματος.
Τα χρήματα δόθηκαν για την περίφραξη του ΞΕΝΙΑ
5.500 ευρώ για μια περίφραξη που δεν τα δικαιολογεί .
Τι έχει συμβεί;
Σύμφωνα με το έγγραφο τα χρήματα καταβλήθηκαν στο Δήμο Βαθέος
πατήστε επάνω να δείτε την πρώτη σελίδα του εγγράφου η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε
Κάνουμε ανάρτηση ενός δημοσίου εγγράφου που αποστέλλεται προς το γραφείο του τότε Υπουργού Τουρισμού και κοινοποιείται στο Βουλευτή Σάμου κ.Θαλασσινό.
Το έγγραφο αφορά τη περίφραξη του ΞΕΝΙΑ της Σάμου.
Σύμφωνα με αυτό,το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς έχουν καταβληθεί στον Δήμο Βαθέος 5.500 ευρώ για την τοποθέτηση περίφραξης του ΞΕΝΙΑ.
Επειδή το ποσόν είναι αρκετά μεγάλο για να δικαιολογεί την περίφραξη που όλοι βλέπουμε καθημερινά ρωτάμε τους αρμοδίους σε πρώτη φάση αν πρώτα έλαβαν αυτά τα χρήματα για το αναφερόμενο σκοπό και τα υπόλοιπα στη πορεία.
πηγή: aegaio.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 5.500 Ε.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.