Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Mια υπέροχη βραδιά στους Μυτιλινιούς από τον Σύλλογο Σαμίων Θεσσαλονίκης











Την Δευτέρα 10 Αυγούστου το βράδυ, είχαμε την τύχη να ζήσουμε από κοντά τον ρυθμό και το πάθος που μας χάρισαν οι φιλόξενοι κάτοικοι των Μυτιληνιών.




Οι άνθρωποι του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης με πρωτεργάτη την αξιόλογη Προεδρό τους την κα Σταματία Γρηγορίου "έστησαν" ένα πολύ όμορφο γλέντι στην πλατεία του χωριού και ήταν ένα γλέντι που πρωταρχικά ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες των Μυτιληνιών.




Γι΄αυτό και αυτή η μικρή ιδιαιτερότητα που υπήρχε, αφού οι γυναίκες εκείνη τη βραδιά κάθισαν σε χωριστά τραπέζια από τους άντρες συνοδούς τους!




Ήταν η βραδιά των γυναικών του χωριού.




Με τους ρυθμούς της όμορφης ορχήστρας που υπήρχε, το κέφι δεν άργησε να έρθει και φυσικά την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πυθαγορείου κ. Γιώργος Γεωργιάδης, ο πρώην Βουλευτής κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Θρακομακεδόνων Σάμου κ. Γιώργος Αβραμίδης, ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Πατεράκης, ο Πρόεδρος των Απανταχού Μυτιληνιών κ. Όθωνας Φραγκούλης, όπως και ο πρώην Πρόεδρος και Γραμματέας του συλλόγου κ. Γιάννης Χίου, η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου και πολλοί άλλοι ακόμη.
Συγχαρητήρια σε όλους

Να σημειώσουμε πως το φωτογραφικό υλικό είναι του Γιώργου Αβραμίδη και τον ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: