Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Κύριε Λιμενάρχα γιατί συμβαίνουν όλα αυτά καθημερινά;

Αν παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο θα δείτε κάτι που συμβαίνει σε καθημερινή βάση από άνδρες του Λιμενικού στην Σάμο και έχει εξοργίσει πάρα πολλούς πολίτες.
Βλέπουμε να κόβουν συνεχώς κλήσεις στην παραλιακή οδό μπροστά από τα καταστήματα (και καλά κάνουν), για παράνομη στάθμευση και από την απέναντι πλευρά, ακριβώς, κάνουν τα "στραβά" μάτια και δεν κόβουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλήση σε αυτούς που διπλοπαρκάρουν!
Σε αυτό βίντεο απέναντι υπάρχουν ακριβώς 17 διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και κανένα από αυτά δεν πήρε κλήση!
Πέραν αυτού ενώ οι πινακίδες λένε ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται και η στάση δεν έχουν κόψει καμία κλήση για στάση παρά μόνο για σταθμευση.
Άλλες καταγγελίες και παράπονα πολιτών είναι πως αυτή η επιχείρηση του Λιμεναρχείου γίνεται μόνο τις πρωινές ώρες και το βράδυ εκεί που κόβουν το πρωί τις κλήσεις τα διπλοπαρκαρίσματα είναι σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού.... και φυσικά οι απέναντι σε κανονικούς ρυθμούς!
Ρωτάμε λοιπόν. Γιατί κ. Λιμενάρχα;

Παρατήρηση: Βλέποντας το βίντεο προσεκτικότερα και αν δείτε και εσείς, στο 1:00 λεπτό ακριβώς, προσέξτε και ένα τραγελαφικό που τραβήξαμε κατά λάθος, με έναν βλάκα πεζό που βούτηξε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο για να περάσει απέναντι και πάρα λίγο να τον πάρει κάτω από τις ρόδες!!!
Το αστείο είναι πως βάζει τις φωνές στον οδηγό!



Δεν υπάρχουν σχόλια: