Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Παρεμβαίνει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής για την υπόθεση Κότσικα...




Μετά από όλα αυτά που έχουν προκύψει στην περιοχή του Κότσικα και τις παρεμβάσεις από τις εργασίες που κάνει εκεί η Μητρόπολη Σάμου και με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Βίγλα", ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Αρεοπαγίτης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να του γνωστοποιήσουν τις θέσεις και τις ενέργειές τους για την υπόθεση αυτή.


Είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σχετικά με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο περιβάλλον και από την μεριά της Μητρόπολης μιλώντας πριν από καιρό στην εκπομπή μας ο Σεβασμιότατος κ.κ. Ευσέβιος μας είχε δηλώσει πως όλα όσα έχουν γίνει, είναι με τις απαραίτητες άδειες και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.


Απομένει να δούμε (μετά και την παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή) αν πράγματι οι υπηρεσίες έχουν λειτουργήσει νομότυπα και αν τελικά όπως μας είχε πει και ο Μητροπολίτης δεν έχει κοπεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ στην περιοχή.


Το σίγουρο πάντως είναι πως μετά από αυτές τις εξελίξεις εδώ υπάρχει μεγάλο θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: