Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαδικασία κατάθεσης προτάσεων στα πλαίσια του Μέτρου 123 Α <<Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων>> του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
Στο παραπάνω μέτρο μπορούν να ενταχθούν επενδύσεις στους ακόλουθους τομείς:
Κρέας, Γάλα, Αυγά-Πουλερικά, Μέλι, Δημητριακά, Ελαιούχα Προϊόντα, Οίνος, Οπωροκηπευτικά, Άνθη, Ζωοτροφές, Σπόροι & Πολλαπλασιαστικό υλικό, Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά.
Δικαιούχοι των αιτήσεων ενίσχυσης είναι οι Ατομικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που υποβάλλουν πρόταση με επιλέξιμο προϋπολογισμό από 100.000 ευρώ μέχρι 15.000.000 ευρώ.
Το ποσοστό ενίσχυσης, για τα νησιά του Αιγαίου, διαφοροποιείται κλιμακούμενο από 65% (για επιλέξιμο προϋπολογισμό μέχρι 1.500.000 ευρώ ) μέχρι 35% ( για το τμήμα του προϋπολογισμού πάνω από 6.000.000 ευρώ).
Ημερομηνία έναρξης κατάθεσης φακέλων ορίζεται η 25η Αυγούστου 2009 και λήξης η ημερομηνία εξάντλησης των διαθέσιμων πιστώσεων του μέτρου.
Πληροφορίες - έντυπο υλικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν από τη Δ/νση Προγραμματισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, από τη Δ/νση Αγροτικής Αν/ξης ή από το Διαδικτυακό τόπο www.agrotikianaptixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: