Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

"Αύριο η μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Κάστρο της Μυτιλήνης"




Συνέντευξη στην εκπομπή μας παραχώρησε η αντινομάρχης Λέσβου η κα. Τζουβελακάκη Μαρία σχετικά με την αυριανή συναυλία των Scorpions και μεταξύ άλλων μας δήλωσε: "...με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου στο Κάστρο της Μυτιλήνης, που θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο γεγονός που έλαβε χώρα ποτέ στο νησί της Λέσβου, τη μεγάλη συναυλία των θρυλικών «Scorpions».


Μετά την εξάντληση από τις πρώτες κιόλας ημέρες των 500 εισιτηρίων VIP των 70 ευρώ (θα είναι και οι μοναδικές θέσεις με καθίσματα), η νομαρχία τύπωσε και διαθέτει προς πώληση άλλα 300 εισιτήρια VIP, ενώ επέκτεινε την εξέδρα στη δεξιά πλευρά του χώρου της συναυλίας, όπου θα τοποθετηθούν τα καθίσματα.


Το μεγαλύτερο βάρος των εργασιών όλες τις προηγούμενες ημέρες έπεσε στη διαμόρφωση του χώρου της συναυλίας στο εσωτερικό του Κάστρου.


Σε κάθε σημείο όπου υπάρχουν κιγκλιδώματα, στη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχουν και άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας, προκειμένου ν’ αποφευχθεί το ενδεχόμενο να προκληθούν φθορές.


Παράλληλα, η νομαρχία τις τελευταίες ημέρες πριν τη συναυλία δίνει έμφαση στην προβολή του γεγονότος σε κάθε γωνιά του νησιού.


Σε κεντρικά σημεία της πόλης θα τοποθετηθούν κιόσκια για την προπώληση εισιτηρίων.


Το συγκρότημα φθάνει στη Μυτιλήνη το μεσημέρι της Παρασκευής με ειδική πτήση της.


Στο αεροδρόμιο θα τους περιμένουν για να τους παραλάβουν πέντε πολυτελείς λιμουζίνες - έχουν ζητήσει μία για τον καθένα - οι οποίες έχουν έρθει από την Αθήνα στο νησί, που θα τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουν. Ειδικές προδιαγραφές με βάση τις απαιτήσεις του συγκροτήματος θα υπάρχουν και στα καμαρίνια τους, που θα στηθούν στο πίσω μέρος της σκηνής."

Δεν υπάρχουν σχόλια: