Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Από το πρωί έχει "δέσει" το Κρουαζιερόπλοιο "Golden Iris" με 1000 επισκέπτες!!! Δηλώσεις του εκπροσώπου του By Ship Travel κ. Ν. Κατρακάζου


Από τις 10 το πρωί έχει "δέσει" στο Λιμάνι Βαθέος, το Ισραηλινών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο "Golden Iris", με 700 επιβάτες και 300 μέλη πλήρωμα, δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην πόλη της Σάμου.
Το πλοίο αναχωρεί στις 6:30 το απόγευμα και σύμφωνα με δηλώσεις του τουριστικού πράκτορα του By Ship Travel κ. Νίκου Κατρακάζου, το πλοίο θα ξαναέρθει άλλες 2 φορές στο νησί, μιας και έχει προγραματιστεί κάτι τέτοιο έχοντας μαζί σήμερα τους διευθυντές της εταιρίας που διαχειρίζεται αυτές τις κρουαζιέρες και αν όλα πάνε καλά μπορεί στο μέλλον να έχουμε περισσότερες προσεγγίσεις.
Ο κ. Κατρακάζος μας δήλωσε επίσης πως από τις 10 το πρωί βγήκαν στην πόλη και μάλιστα θα γίνουν και εκδρομές στο Κοκκάρι και το Πυθαγόρειο.
"...εμείς σαν γραφείο έχουμε κάνει μια σοβαρή προσπάθεια και έχουμε φέτος ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Θα έρθουν και πολλά άλλα πλοία στο Βαθύ και πιστεύω στο επόμενο διάστημα θα πληθαίνουν αυτές οι προσεγγίσεις. Παρόλο που το νησί μας δεν είναι γνωστό, όσοι έρχονται τους κερδίζουμε.
Το Βαθύ έχει πλέον και μια καλύτερη εικόνα που είχε πριν με τα έργα που γινόντουσαν.
Θέλουμε και την βοήθεια όλων ώστε να αγκαλιάζουν τους επισκέπτες για το καλό της εικόνας του νησιού"

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του κ. Κατρακάζου.

1 σχόλιο:

Benikos place είπε...

Μπραβο και παλι μπραβο! καιρος ειναι και για την Σαμο να εχει επισκεψεις απο κρουαζιεροπλοια.