Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ "ΜΑΡΙΝΑ" ΤΗΣ GA FERRIES ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ;;;


Με κατσαρίδες και χωρίς κλιματισμό ταξιδεύει το πλοίο «ΜΑΡΙΝΑ» της εταιρείας «GA FERRIES» του εφοπλιστή Αγούδημου. Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, την περασμένη Παρασκευή τα μεσάνυχτα το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος, μετατρέποντας το ταξίδι των επιβατών σε οδύσσεια.

Πέρα από την έλλειψη κλιματισμού και τα έντομα, δε λειτουργούσαν ούτε όλα τα ψυγεία του πλοίου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να προμηθευτούν έστω κρύο νερό. Γίνεται φανερό ότι το πλοίο είναι υποσυντήρητο, έχει μηχανολογικά προβλήματα - γεγονός που αποδεικνύει η έλλειψη κλιματισμού - και ότι το πλήρωμα «φτύνει αίμα» για να το έχει εν πλω.

Τα προβλήματα αυτά είναι συνέχεια της αυθαίρετης ακινητοποίησης των πλοίων του Αγούδημου με την κάλυψη του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Από τον Οκτώβριο τα πλοία αυτά είχαν εγκαταλειφθεί από τον Αγούδημο και μάλιστα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, με σβηστές τις μηχανές.

Τον περασμένο Μάιο έγινε κινητοποίηση από τους ναυτεργάτες για να απομακρυνθούν οι σωροί από σκουπίδια που είχαν σωρευτεί μέσα στα πλοία θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ναυτεργατών, αλλά και συνολικά την δημόσια υγεία.

Τρία καράβια από τα εγκαταλειμμένα είναι τώρα εν πλω, ανάμεσα σε αυτά και το «ΜΑΡΙΝΑ», χωρίς να έχει γίνει η στοιχειώδης συντήρηση.

Παραλληλα, ο Αγουδημος, οφείλει στους εργαζομενους του, μισθούς από τον Απρίλιο...

Επισης, 5 υπάλληλοι, που με επίσχεση εργασίας είχαν καταφέρει να πάρουν τα λεφτά τους μέχρι και αυτόν του Μάιο, έχουν βρεθεί τώρα στο στόχαστρο.

Με διάφορες μεθοδεύσεις, όπως δυσμενής αλλαγή ωραρίου και άλλα, επιδιώκει να τους αναγκάσει σε παραίτηση.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...


αναρτήθηκε από : ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: