Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Έφη Φερμανή «…δεν ήρθε να μου ζητήσει ούτε ένα συγνώμη».

«Είναι κύκλωμα!!! Είμαι στον χώρο της υγείας 21 χρόνια και ξέρω»

Παρόλο που έχουν περάσει 9 ολόκληρα χρόνια, παραμένει ζωντανό και σίγουρα είναι ένα θέμα που υπάρχουν στιγμές,, όπως αυτή, που όταν ακούς αυτήν την ΜΑΝΑ, θέλεις να σηκωθείς (από τον καναπέ που κοιμόμαστε όλοι μας) και να πάρεις τα όπλα.
Ο 7 χρονος Δημήτρης Φερμανής από τον Πύργο της Σάμου ξαφνικά και ενώ έχει πιει ½ μπουκάλι Depon εισάγεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2000, στο Γ.Ν. Σάμου και του χορηγείται ενδοφλεβίως το φάρμακο Parvolex σε υπερβολική ποσότητα (δεκαπλάσια της κανονικής) με αποτέλεσμα στις 15 Σεπτεμβρίου του 2000 να αποβιώσει στο Νοσοκομείο Παίδων μετά από επείγουσα μεταφορά του!
Για 9 χρόνια και με απίστευτη ταλαιπωρία για την μάνα, την κ. Έφη Φερμανή, το αποτέλεσμα ήταν η παιδίατρος να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή και να της επιβληθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ιατρών του ΕΣΥ η πειθαρχική ποινή (στις 10 Μαρτίου του 2009) της προσωρινής παύσης του 1 έτους!!!
Αυτή η απόφαση της ποινής, έκανε τον Γενικό Επιθεωρητή της Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να ζητά την ακύρωση της απόφασης και παράλληλα να ζητά επίσης την οριστική παύση της παιδιάτρου, αφού με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είχε, έπρεπε να προβλέψει την πιθανότητα, πως η χορήγηση υπερδεκαπλάσιας δόσης του φαρμάκου, θα οδηγούσε στον θάνατο τον μικρό Δημήτρη!
Συνέντευξη στην εκπομπή μας παρεχώρησε η τραγική μητέρα του άτυχου αγοριού και όλα όσα μας Είπε είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.
Είναι ένα μάθημα για όλους μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ……..1ο μέρος

"Μου ξεπάστρεψαν το παιδί"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: